Info

Rematech

De grondslag van Rematech ligt al weer een tijd achter ons sinds 1991.

Nadat wij in 1991 zijn begonnen met de autocross in de regio zijn we al snel doorgegroeid richting het Nederlands Kampioenschap en Europokaal, door ons werk in de metaalbewerking gingen we al snel rolbeugels zelf in onze auto’s maken en volgde de vraag van andere rijders al snel op.

In 2003 zijn wij dit professioneel gaan doen en in de jaren hierna hadden wij vele successen in de Racerij, Rally, Dakar, Autocross, Speedway en Driftsport gehad en nu sedert 2015 krijgen we aanvragen van vele teams uit zowel binnen als buitenland.

Maar ook de rijders die starten met Trackday’s, Time Attack of een of Zomeravond competitie (DNRT) zijn een van onze grote opdrachtgevers. Het leuke is dat wij onze klanten zien doorgroeien richting de Supercarchallenge en vele andere internationale race en rally klasses.

Ook in de Dakar rally hebben wij in het verleden diverse auto’s van rolbeugels voorzien, zowel wedstrijdauto’s als persauto’s maar ook in Nederland niet te vergeten Trucks.

Een basis rolbeugel volgens onderstaand plaatje kost €1275,= incl btw compleet op maat in uw auto gelast. en de basis al volgens FIA annex-J reglement.
Uiteraard is het mogelijk om van hier uit meer buizen volgens uw gewenst reglement toe te voegen, of verstevigingen naar schokbreker torens e.d. te maken.
Rematech rolbeugels plaatje

Werkplaats adres:

Rematech
Hooglandse Tiendweg 1A
4247 EW  Kedichem
Tel: 06-53641555 vragen graag per e-mail, dan bellen wij u z.s.m. terug.
Web: www.rematech.nl
Email: info@rematech.nl

 

 

Links

Hier vind je allerlei interessante links:   www.rematech.nl www.fia.com www.knaf.nl www.autocross.nl www.autocrossclubgeffen.nl www.autosport.nl www.rallysport.nl www.customcages.co.uk www.albi-engineering.nl www.dnrt.nl www.startautosportmagazine.nl www.racingdaysmaastricht.nl ________________________________________________________________________________________ Teams of rijders die door Rematech Rolbeugels & Autosportservice ondersteund worden zijn: www.veltmanracing.nl www.bmwdriversdays.nl www.fvw-racing.nl Nick van der Velde Hendrik Stadman Koen Bol

Bekijk pagina »

Contact

Werkplaats: Rematech Hooglandse Tiendweg 1A 4247 EW  Kedichem Tel: 06-53641555 Web: www.rematech.nl Email: info@rematech.nl Openingstijden: Variëren , u kunt ook regelmatig in de avond uren bij ons terecht, mail of bel van tevoren even. Kvk nummer 62852329 BTW nummer NL178967014B03 Onze webshop is 24/7 open.

Bekijk pagina »