skip to Main Content

Certificering

Rematech  KNAF erkend rolkooi producent  

Wij als KNAF erkende rolkooi producent  gespecialiseerd  in het ontwerpen, produceren en monteren van veiligheidskooien voor toepassing in de autosport. Alvorens erkend te worden wij meerdere punten gecontroleerd door de KNAF en een erkend keuringsbedrijf waarna de erkenning voor de duur van één jaar wordt afgegeven. Deze controle vindt ieder jaar plaats. Bij ons is het mogelijk is het mogelijk een rolkooi te laten ontwerpen die voldoet aan het daarvoor geldende reglement van de FIA.

Tevens bouwen en wij rolbeugels volgens de strenge regels van de FIA (KNAF) FIA annex-J en  historisch Annex -K

Dit is niet bepaald een simpel klusje waar je even aan begint, naast de benodigde ervaring en las ervaring certificaten moeten de rolbeugels aan heel erg veel eisen voldoen. Rematech rolbeugels is volledig op de hoogte van de regels die de FIA oplegt waar een rolbeugel/rolkooi aan moet voldoen.

Zo zijn de regels in elke discipline autosport weer anders.

FIA rolkooi certificaat nodig?
Voor sommige race en rally  evenementen word om een FIA certificaat gevraagd, indien dit het geval is bouwen wij een rolkooi van ons eigen ontwerp maar ook een rolkooi van Custom Cages, OMP, Sabelt, Sassa of Sparco in. Deze zijn super sterk en licht gemaakt welke er vaak (niet altijd)  van 2 soorten materiaal vervaardigt worden, zowel staal als het duurdere Chroom molybdeen.

Rematech voldoet aan alle eisen die de KNAF maar ook de FIA oplegt om deze rolkooien in de betreffende auto’s te mogen lassen, deze las proeven dienen elk jaar te worden  gecontroleerd zowel visueel als electromagnetische test alsmede röntgen en ultrasone.

Al om al geen zorgen om uw rolbeugel als u het werk bij Rematech rolbeugels uitbesteed.

Meer informatie of een offerte mail: info@rematech.nl

Hieronder het Rolkooi erkenings- certificaat van de KNAF.

Neem contact op

FIA-logo-Custom
KNAF-logo
OMP-logo
Back To Top