Skip to content

Welkom bij Rematech Rolkooien & Autosport onderdelen

Rematech dé specialist op het gebied van rolbeugels ook wel rolkooien genoemd en chassis modificaties voor de autosport.
Maar ook voor technische autosport materialen bent u op het juiste adres.

   

Rematech is al jaren  KNAF erkend rolkooi producent in Nederland,  het is bij ons mogelijk een rolbeugel ontwerp te maken en deze FIA/KNAF te laten certificeren, fijn bij wedstrijden dat u geen verassingen meer heeft.

Bij Rematech kunt u niet alleen terecht voor het inlassen van rolkooien, maar ook voor het ontlakken en doorlassen van uw carrosserie.

Ophalen brengen ofwel auto transport kunnen wij ook voor u verzorgen.

Tevens zijn alle voorkomende werkzaamheden voor de bouw van uw competitie auto geen probleem, denk hierbij aan het inlassen van kriksteunen gordel ogen airjacks en stoel steunen maar ook verbreden van spatschermen en het modificeren van diversen carrosserie delen.

Het bedienen van professionele race en rallyteams is de drijvende kracht achter Rematech, ontwerpen ontwikkelen en produceren van rolbeugels voor teams binnen WRC, R1-R5 classes, Super 2000, FIA GT3, WTCC, BTCC,DNRT, Supercar challenge, STWC, Belcar, Time Attack en Historische rally evenementen en legio andere autosport disciplines. Onze klanten zijn ook auto en truck producenten welke in de autosport actief zijn.

Rematech heeft ruim  33 jaar ervaring binnen de autosport en heeft zich ontwikkeld als rolkooi specialist en alle bijbehorende chassis modificatie werkzaamheden.

Los leveren van diversen rolbeugel onderdelen is ook mogelijk. (excl buigwerk)

Naast de productie van rolkooien en onderdelen heeft Rematech zich gespecialiseerd in de verkoop van technische autosport artikelen, denk hier heel breed, wat heb je nodig om een competitie auto te bouwen ? wij nodigen u uit om eens een kijkje te nemen in onze Rematech webshop u vind hier a kwaliteit tegen gunstige prijzen.

Rematech is ook officieel importeur van (Performance Friction Brakes) PFC Brakes, PFC produceert remsystemen, leidingen, remblokken, en remtangen. O.a: Exclusive Posche 991 cup, Renault Sport Clio cup, Radical, F4 spanje en Indycars rijden er mee. Maar ook in de Benelux leveren wij nagenoeg alle bekende race en rallyteams de remblokken.

Rematech is tevens distributeur of verdeler van:

PFC Brakes,
FEV FIA goedgebeurde brandblussers en systemen, ook keuring.
Bimarco Seats.
MH Horne bandenwarmers.
Grayston Engineering.
Luigi Stuurnaven en race stuurwielen.
Easywheel pacenotes stuurhoezen.
JR Sportluchtfilters,
Slimline Ventilators Blowers.
Smiths Meters.
RPB Racing Pedal boxen.
RMT Parts/Racing.
Intrax supsension.
Xilema spoorverbreders.
Nashin big brakes.
LP Lichtgewicht race accu´s
RRS race delen
En nog veel meer.
Veel kunt u vinden in onze webshop www.rematech.nl/webshop

Meer info of een offerte mail ons: info@rematech.nl
.
.
2015-12-18 15.03.092015-12-18 15.03.58

Compleet op maat in uw auto gelast zelfs met Officieel KNAF/FIA certificering is bij ons mogelijk.
(*LET OP!! vanaf 2021 FIA/KNAF Rolkooi reglement laat géén zelfbouw rolkooien meer toe)

Uiteraard is het mogelijk om van hier uit meer buizen volgens uw gewenst reglement toe te voegen, of verstevigingen naar schokbreker torens e.d. te maken.

Autosportparts die u bij ons kunt vinden zijn:

Competitie remblokken en remschijven, Staalomvlochten remleiding sets, Remnippels en aanverwanten, Race en rally stuurtjes inclusief bijbehorende stuurnaven, Kuipstoelen en zijmontage, Wielstuds / Tapeinde en woelmoeren, Rolkooi onderdelen, Pedalboxen, Hydraulische handremmen, Sleepogen, Hoodpins in veel soorten, Spoorverbreders, Quik relaese voor stuur, 6 punts gordels (FIA), Rally service steunen, Uitlaat onderdelen, V-band klemmen, Dak ventilatie,Spal blowers, Stuurwiel hoezen voor pacenotes , Luchtfilters van JR, Smiths meters en toebehoren,   en nog veel meer zie onze webshop 

Back To Top