skip to Main Content
Welkom Bij Rematech Rolbeugels En Autosportparts

Welkom bij Rematech Rolbeugels en Autosportparts

 

Rematech dé specialist op het gebied van rolbeugels en chassis modificaties voor de autosport.
Maar ook voor technische autosport artikelen bent u op het juiste adres.

   

Rematech is een van de weinige KNAF erkende rolbeugel producent in Nederland,  het is bij ons mogelijk een rolbeugel ontwerp te maken en deze FIA/KNAF te laten certificeren, fijn bij wedstrijden dat u geen verassingen meer heeft.

Meer informatie off een offerte ? mail info@rematech.nl

Bij Rematech kunt u niet alleen terecht voor het inlassen van rolbeugels, maar ook voor het ontlakken en doorlassen van uw carrosserie.

Tevens zijn alle voorkomende werkzaamheden voor de bouw van uw competitie auto geen probleem, denk hierbij aan het inlassen van kriksteunen gordel ogen airjacks en stoel steunen maar ook verbreden van spatschermen en het modificeren van diversen carrosserie delen.

Het bedienen van professionele raceteams is de drijvende kracht achter Rematech, ontwerpen ontwikkelen en produceren van rolbeugels voor teams binnen WRC, R1-R5 classes, Super 2000, FIA GT3, WTCC, BTCC,DNRT, Supercar challenge, STWC, Belcar, Time Attack en Historische rally evenementen en legio andere autosport diciplines. Onze klanten zijn ook auto en truck producenten welke in de autosport actief zijn.

Rematech heeft al ruim 28 jaar ervaring binnen de autosport en heeft zich ontwikkeld als rolbeugel specialist en alle bijbehorende chassis modificatie werkzaamheden.

Los leveren van diversen rolkooi onderdelen is ook mogelijk.

Naast de productie van rolkooien en onderdelen heeft Rematech zich gespecialiseerd in de verkoop van technische autosport artikelen, denk hier heel breed, wat heb je nodig om een competitie auto te bouwen ? wij nodigen u uit om eens een kijkje te nemen in onze Rematech webshop u vind hier erg veel tegen normale prijzen.

Rematech is ook officieel importeur van PFC Brakes, PFC produceert remsystemen, leidingen, remblokken, en remtangen. O.a: Exclusive Posche 991 cup, Renault Sport Clio, F4 spanje en Indycars rijden er mee.

Rematech is tevens distributeur van Mito Racing Technology voor Benelux en Duitsland, Mito Produceert diversen FIA goedgekeurde raceonderdelen.
Rematech is verdeler van Intrax suspension,  JRZ suspension, RMT Parts, Grayston Engineering, Bardahl olie en additieven, RPB Pedalboxes & Handbrakes, Luisi stuurnaven en nog veel meer.
Veel kan je vinden in onze webshop www.rematech.nl

Meer info of een offerte mail ons: info@rematech.nl
.
.
2015-12-18 15.03.092015-12-18 15.03.58Of deze uitgebreide rolbeugel

Compleet op maat in uw auto gelast. en volgens FIA annex-J reglement.
Uiteraard is het mogelijk om van hier uit meer buizen toe te voegen, zoals verstevigingen naar schokbreker torens e.d.

Uiteraard is het mogelijk om van hier uit meer buizen volgens uw gewenst reglement toe te voegen, of verstevigingen naar schokbreker torens e.d. te maken.


Hier enkele foto’s van de nieuwe werkplaats.

2015-04-14 16.57.50 2015-04-14 16.58.28 2015-04-14 16.58.39 2015-04-14 16.58.49 2015-04-14 16.59.02  

Back To Top