skip to Main Content

Info

Rematech Rolbeugels en Autosportservice

De grondslag van Rematech ligt al weer een tijd achter ons sinds 1991.

Nadat Rens Mali  in 1991 zijn begonnen met de autocross in de regio was hij al snel doorgegroeid richting het Nederlands Kampioenschap en Europokaal, door het werk in de metaalbewerking gingen Rens automatisch ook rolkooien zelf in onze auto’s maken en volgde de vraag van andere rijders en teams al snel op.

In 2000 hij dit professioneel gaan doen en in de jaren hierna hadden wij met de teams waar we bij betrokken waren vele successen zoals in de Racerij, Rally, Dakar, Autocross, Speedway en Driftsport gehad en nu hedendaags krijgt Rematech aanvragen van vele teams uit zowel binnen (40%) als buitenland (60%).

Coureurs die starten met Trackday’s, Time Attack of een of Zomeravond competitie (DNRT) zijn een van onze vele opdrachtgevers.
Het leukehier van  is dat wij onze klanten zien doorgroeien richting de Endurance, Supercarchallenge, STWC Belcar GT4 Rallysport en vele andere internationale race en rally series.

In de Dakar rally hebben wij in het verleden diverse auto’s van rolbeugels voorzien, zowel wedstrijdauto’s als pers auto’s maar ook de in Nederland populaire racetrucks.

Rematech is dan trots, officieel erkend KNAF gecertificeert rolkooi producent, dus ook het leveren van een rolkooi certificaat is geen probleem.

Tevens bouwt Rematech Body’s / Chassis op voorraad waardoor deze te koop zijn, auto’s de diverse behandelingen hebben ondergaan uiteraard voor de desbetreffende race of rallyserie.

Daarnaast produceert Rematech veel innovatieve autosportparts denk hierbij aan:
Kuipstoel zij-montage steunen.
Service stands (Sillstands) WRC.
Wielen uitlijn gereedschap.
Stuur panelen met knoppen.
Remleidingen knel en pers remnippels Dash-03 en Dash-04
Rally navigator lampen.
Remschijven Sport race.
Rolkooi onderdelen.
Uitlaat onderdelen.
Motorkap ventilatie roosters.
Top platen.
allemaal te vinden in onze autosport webshop , klik hier om daar heen te gaan

Werkplaats adres

Rematech
Hooglandse Tiendweg 1A
4247 EW  Kedichem
Tel: 06-53641555 vragen graag per e-mail, dan bellen wij u z.s.m. terug.
Web: www.rematech.nl
E-mail: info@rematech.nl

Back To Top