skip to Main Content

Info

Rematech

De grondslag van Rematech ligt al weer een tijd achter ons sinds 1991.

Nadat wij in 1991 zijn begonnen met de autocross in de regio zijn we al snel doorgegroeid richting het Nederlands Kampioenschap en Europokaal, door ons werk in de metaalbewerking gingen we al snel rolbeugels zelf in onze auto’s maken en volgde de vraag van andere rijders al snel op.

In 2003 zijn wij dit professioneel gaan doen en in de jaren hierna hadden wij vele successen in de Racerij, Rally, Dakar, Autocross, Speedway en Driftsport gehad en nu sedert 2019 krijgen we aanvragen van vele teams uit zowel binnen als buitenland.

Maar ook de rijders die starten met Trackday’s, Time Attack of een of Zomeravond competitie (DNRT) zijn een van onze grote opdrachtgevers. Het leuke is dat wij onze klanten zien doorgroeien richting de Supercarchallenge, STWC Belcar Rallysport en vele andere internationale race en rally klasses.

Ook in de Dakar rally hebben wij in het verleden diverse auto’s van rolbeugels voorzien, zowel wedstrijdauto’s als persauto’s maar ook in Nederland niet te vergeten Trucks.

Rematech is dan ook zeer trots, officieel erkend KNAF gecertificeert rolkooi producent, dus ook het leveren van een rolkooi certificaat is geen probleem waardoor u met een gerust gevoel naar elke wedstrijd ter wereld kunt afreizen.

Werkplaats adres

Rematech
Hooglandse Tiendweg 1A
4247 EW  Kedichem
Tel: 06-53641555 vragen graag per e-mail, dan bellen wij u z.s.m. terug.
Web: www.rematech.nl
E-mail: info@rematech.nl

Neem contact met ons op

Back To Top