Content voor Ingelogde Gebruikers

Remleidingen Staalomvlochten

Remleidingen remnippels.

Dash-03 en Dash-04 zijn veelgebruikte maten voor remslangen, wij hebben een zeer groot assortiment en voorraad knel fittingen om zelf uw remleidingen te kunnen aanleggen in uw auto.
Denk aan T stukken, doorvoeren, rechte swivel en onder graden, banjo ogen in verschillende maten en grades, banjobouten, en alles in (RVS) roestvaststaal.

Tevens hebben wij onlangs ge-investeert in een slangenpers om u zo nóg beter van dienst te kunnen zijn, en wij zullen zo snel als mogelijk de webshop zo inrichten dat u eenvoudig de juiste lengte remleiding met de juiste remnippels kunt bestellen geperst en al.

Rematech is ook dealer van Goodridge remleidingen en remnippels.

De met staal omvlochten remleidingen van Goodridge verbetert de remkracht met minimaal 30% doordat de leidingen hiermee niet meer uitzetten t.o.v. de originele leidingen af fabriek op uw auto gemonteerd.

Deze remleidingen creëren ook een beter pedaal gevoel wat voor race en rallydoeleinden zeer gewenst is.

I.c.m. de juiste Bardahl Até of PFC remvloeistoffen en sportremblokken is dit een goede upgrade voor uw straat auto, indien u met dezelfde remtangen racen gaat raden wij een ander remblok van PFC Brakes te kiezen.

Ook RVS remslangen en nippels banjo-ogen, verlopen en endhoses inclusief swivel nippels zijn voldoende voorradig zodat u eenvoudig ook zelf uw remleidingen sets of heel systeem kunt maken voor uw race auto, of tegenwoordig ook motorfietsen.

Voor info of prijs van uw auto klik hier voor ons leveringsoverzicht van Goodridge

Scroll naar boven