Skip to content

Samenwerking Bardahl en Rematech.

Onlangs zijn Bardahl en Rematech een samenwerking aangegaan.

Door de geregelde vraag in ons bedrijf naar Bardahl Olie en Aditieven die wij jaren geleden ook vertegenwoordigde hebben we besloten dit Top merk in de wereld van Olie en Additieven weer te gaan voeren.

In de autosport is Bardahl wereldwijd een grote speler , niet voor niets heeft 9 x WRC Rallyklampioen Sebastiaan Loeb zijn naam verbonden aan dit merk, en heeft zelfs zijn eigen racelijn Bardahl artikelen, deze zijn in onze webshop te vinden.

Naast de vele geweldige producten heeft Bardahl ook een speciale lijn racegerelateerde artikelen in de naam C60 voor extreem gebruik, met Fullerene, zie hieronder meer info hierover.

De BARDAHL RACING OIL lijn bestaat uit het allerbeste dat Bardahl op dit moment levert. Dat geldt voor Bardahl additieven, motorolie en koelvloeistof. Voor mensen die het maximale willen halen uit de motor maar wel met behoud van het materiaal.

De motorolie-additieven en motorolie zijn voorzien van Fullerene (Fullereen), wat resulteert in een drievoudige bescherming voor de motor:
1. beschermingsniveau bereikt door de BARDAHL olie smeerfilm.
2. bescherming door de Polar Attraction formule*.
3. beschermingsniveau bereikt door middel van de Fullerene moleculen.

Hoe werkt de Polar Attraction Formula?
Speciale bestanddelen in de toevoeging werkten als micromagneten met een hoge aantrekkingskracht voor metalen oppervlakken. De smeerfilm die zo ontstaat voorkomt slijtage van de metaaloppervlakken. Wrijving en slijtage worden veroorzaakt door oneffenheden van metaaloppervlakken.

Fullerene een geheel uit koolstof bestaande moleculen, in de vorm van een holle bol, de derde bekende vorm van stabiele koolstof naast diamant en grafiet.

BARDAHL Olie heeft als eerste smeermiddelen producent ter wereld Fullerene weten toe te passen in motorolie en additieven. Fullerene bolletjes werken als echte micro-kogellagers, zijn niet-vervormbaar en extreem stabiel. Ze zweven tussen beide contact oppervlakken en verminderen wrijving in hun bewegingen. Dit maakt de C60 serie tot de meest effectieve smering van dit moment.

Klik hier om de Bardahl artikelen in onze webshop te bekijken

     

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top